Frenemies (2012) - Dost Musun Düşman mı?


Frenemies (2012)
Dost Musun Düşman mı?


Özet: 
Frenemies, dost musun, düşman mı? Disney Channel Orijinal Filmi, 3 hikâyeden oluşuyor. Hikâyeler arkadaşlık ve bağlılık üzerine güzel konular içeriyor. Hikâyelerde yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şöyle; Avalon Greene (Bella Thorne), Halley Brandon (Zendaya Coleman), Jake Logan (Nick Robinson), Julianne (Stefanie Scott) son olarak Emma ve Savannah rolünü birlikte oynayan (Mary Mouser).

Hikâyeler;


Jake ve Murray

Filmin ilk hikayesinde, Jake ve Murray çok iyi arkadaşlardır, fakat aralarına Julianne girence işlerin rengi de değişmeye başlar. Julianne insanlara sevgili numarası yaparak onları kullanan biridir. Jake'i de ödevi için kullanmak istemektedir ama Murray bunu anlar ve Julianne'ye kötü davranmaya başlar. Bu nedenle Murray ve Jake’in araları açılır. Sonunda Jake, Julianne'nin onu kullandığını anlar ve Murray ile tekrar dost olurlar.


Avalon ve Halley

Filmin 2. hikayesidir. İki yakın arkadaş Avalon ve Halley, Geekly Chic adında bir internet sitesi açmışlardır. Bu internet sitesinin haklarını bir şirket almak ister ve en iyi haberi yazan kişi artık bu sitenin yöneticisi olacaktır. Bu yarışma yüzünden Avalon ve Halley rakip ve düşman olurlar. En sonunda şirkete tek bir haber götürürler ve şirket Geekly Chic'i almaktan vazgeçer. Daha sonra televizyonda ünlü olan Teens Now (Zamane Gençleri) adlı programa çıkarlar ve siteleri ünlü olur.


Savannah ve Emma

Filmin 3. hikayesidir. Savannah 3 kardeşi olan kaykaycı bir kızdır ve ilk hikayedeki Jake'e aşıktır. Bir gün kendine ikiziymiş gibi benzeyen Emma ile karşılaşırlar. Savannah zengin ve görkemli bir yaşamı olan Emma’ya; Emma ise sıradan ve gösterişsiz bir hayat yaşayan Savannah’a özenir. Böylece bir haftalığına yer değiştirmeye karar verirler. Daha sonra birbirlerinin hayatlarına uyum sağlayamadıkları için tekrar kendi hayatlarına devam ederler. Ama bu yer değiştirmenin Savannah ve Jake için bekledikleri bir yenilik getirmesi muhtemeldir.


tt1865368

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Night Flight (2014) - Ya-gan-bi-haeng

Brotherly (2008) - Kısa Film

Bouwdorp (2014) - Scrap Wood War