Pretty Boy (2015) - Kısa Film



Pretty Boy (2015)
Kısa Film

IMDb

Sean, eşcinsel olduğu için okulda güzel çocuk lakabıyla anılan ve zorbalığa uğrayan lise öğrencisi bir genç. Babası birgün odasında eşcinsel bir dergi bulur. 18. yaş gününde doğum günü hediyesi olarak bir kadınla bekaretini kaybetmesi için bir fahişenin onu beklediği motel odasına götürür. 


Koyu hristiyan doğru babanın amacı oğlunu erkek yapıp düzeltmek. Otel odasına giren Sean, utangaç, çekingen ve içinde bulunduğu durumdan o kadar tedirgin ki… Bir taraftan yapmak istiyor, eşcinselliğinden utandığı için; bir taraftan içi almıyor bu durumu. Neyse ki önce bu kararsızlığına çok kızan fahişe Katie, ona yardım elini uzatır ve aralarında bir bağ oluşuverir.


Katie aşkını sorar ona, David'i bile anlatır ve David'i beraber yaşarlar. Durumdan memnun olan Sean onu çocukluğunda çok seven ve en önemlisi onu gerçekten anlayan tek insan olan annesini hatırlar… Onu da anlatır Katie'ye. Beraber çok güzel ve öğretici bir gece geçirirler Sean’ın babası dışarıda arabada oğlunu beklerken. Ve kendi çocuğuna bakan annesi göstermediği için oğlunu göremeyen Katie, Sean’ı oğlu gibi sever...


Sean'a hayatta ailesinin değil kendi istediklerini yapmasını, kimseden korkmamasını… Öğütler ve gider… Sean gerçekten erkek olmuştur, her ne kadar babasının umduğu yönde olmasa da… Artık çocukluğunda olduğu gibi boş arazilere çıkıp bağırmana gerek yok güzel oğlan Sean… Bu arada Sean’ı oynayan Nick Eversman filmin ismiyle müsemma çok güzeldi...

31 dk.




Türkçe altyazılı video için 


MORFunsub sayfası kırılmışsa

okru'dan video izlemek için vpn kullanmalısınız.

İngilizce altyazılı video



tt3606848

Yorumlar

  1. Ankara, Türkiye’nin en büyük illerinden biri olmasından ötürü, iş olanakları da fazlasıyla mevcut olarak öne çıkmaktadır. Bundan ötürü de Gay Ankara içerisinde değerlendirilen kişilerin gündelik yaşantılarını mükemmel bir biçimde sürdürmeleri konusunda da ideal bir yerleşim alanı olarak görülebilmektedir. Gay bireylerin herhangi bir alanda iş bulabilmeleri ve sorunsuz olarak çalışabilmeleri konusunda da biçilmiş kaftan olarak adlandırılmaktadır. Ankara içerisinde kariyer odaklı bir çaba içerisinde olacak olan Gay bireylerin buna bağlı olarak isteklerini karşılayabilmeleri durumu çıkabilmektedir. Herhangi bir önyargının toplum tarafından ön planda tutulmamasından ötürü de bu tip işyerlerinde muazzam performanslarını ortaya koyarak; çalışkan kimliklerini de an be an ortaya çıkardıkları gözlemlenebilmektedir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Night Flight (2014) - Ya-gan-bi-haeng

Brotherly (2008) - Kısa Film

Stikk (2007) - Sting - Kısa Film