Killing Stalking (2016) - Manga



Killing Stalking (2016)
Manga

MAL

Konusu;
Cılız, sessiz bir çocuk olan Yoon Bum, okuldaki en popüler ve yakışıklı erkeklerden biri olan Sangwoo'ya aşıktır. Bir gün, Yoon Bum'un Sangwoo'ya olan tutkusu doruğa ulaşırken, Yoon Bum, Sangwoo'nın evine girmeye karar verir. Ama içerde gördüğü manzara, hayalini kurduğu Sangwoo gibi değildir. 2. Lezhin Comics Dünya Çizgi Roman Yarışması Büyük Ödülünü Kazandı.


Yayıncı Lezhin tarafından 2016 - 2019 yılları arasında 67 bölüm olarak serileştirilmiş, Webtoon bir yaoi manhwa. Yaoi veya BL tarzdan hoşlananlar için sapıkça bir zirve sayılır. Ama bu tür, kan, uçlarda seks sizi rahatsız ediyorsa uzak durmanız gerekir. Ayrıca 18+ olduğunu da hatırlatmak isteriz. Misalen MAL seri bittikten sonra ancak bir sayfa açtı. Daha önce “değerlendirmede” tarzı bir açıklama vardı sadece. 


Neyse bu kadar ahlâk dersi yeter. Ben tesadüf eseri tumblr’da çizimlerini görünce çok farklı bir manhwa ile karşılaştığımı şıpıdanak anlamıştım. Özellikle baş karakter Yoon Bum’un yüz ifadeleri ve vücudunun çizimleri çok çarpıcı ve güzel. Türkçe çevirisinin olduğunu öğrenince çok sevindim ve başladım ve yayınlandıkça okudum ve bitti. 


Yoon Bum lisedeyken popüler ve çekici Sangwoo'ya aşık. Silik ve ezik biri Yoon Bum, bunun nedeni de çocukken bir yakınının düzenli tacizine uğramış olması. Sonra askerdeyken Sangwoo onu tecavüze uğramaktan kurtarır. Hayranlığı saplantı düzeyine ulaşır. Ama onu bir daha göremez askerde. Lâkin daha sonra aynı üniversiteye gittiklerini anlar. 


Ve tam bir Sangwoo stalkerı olur çıkar. En sonunda evine girecek kadar işi ilerletir. Ama evde gördüğü şey Sangwoo’nun gizli kimliğini öğrenmesine yol açar; sadist, psikopat hatta daha da ilerisi... Ama Yoon Bum ondan vazgeçemez adeta onun esiri olur. Böylece olaylar olaylar heyecan ve şaşkınlık dorukta devam eder...













121079

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Night Flight (2014) - Ya-gan-bi-haeng

Brotherly (2008) - Kısa Film

Bouwdorp (2014) - Scrap Wood War