Love Stage!! (2014) - Anime


Love Stage!! (2014)

IMDb

MAL

Babası şarkıcı annesi film yıldızı ve abisi popüler bir gurupta vokalist olan Izumi Sena bu ünlü ve yetenekli ailenin sadece inek üniversite öğrencisi basit bir üyesidir. Magical Girl Lala Lulu serisi mangalarının hayranı ve bir manga yazarı olma hayalleri kuruyor. 


Izumi, 10 yıl önce çocukluğunda birgün sette iken ailesi onu kız gibi göstererek bir reklamda oynatmıştır. Şimdi aynı reklam filminin devamı çekilecektir ve Izumi’den aynı karakteri canlandırması istenir. Fakat Izumi aslında bir erkektir. 


Ichijou Ryouma ise günümüzün süper popüler genç aktörüdür. Aynı zamanda 10 yıl önceki o reklamda Izumi ile beraber oynayan çocuktur ve o zaman Izumi'yi görür görmez aşık olmuştur. Ama onu bir kız sanarak. 


Şimdi Izumi’nin erkek olduğunu öğrenmesine rağmen, 10 yıldır aşık olduğu insanı unutamayacağını anlayıp ondan vazgeçemez ve sevgisini kazanmaya çalışır. Bir erkeğe aşık olmayı başta kendi de kabul edemese de.


Ayrıca yan karakterler de oldukça ilginç. Izumi'nin abisi Shogo Sena, kardeşine çok düşkün onu aşk derecesinde seven ünlü bir şarkıcıdır. Rei Sagara ise bu ünlü ailenin menajeridir fakat Izumi'ye o da ayrı bir düşkündür. Izumi'nin deyimi ile Rei, Izumi'nin annesi gibi.

Izumi ve Ryouma arasındaki romantik ve komik olaylar animenin konusu. Yaoi konulu bir anime.








tt3792116

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Night Flight (2014) - Ya-gan-bi-haeng

Brotherly (2008) - Kısa Film

Stikk (2007) - Sting - Kısa Film