The Mick (2017)


The Mick (2017)

IMDb

Mackenzie Murphy (Kaitlin Olson), yani Mick; diziye adını veren karakter. Batak bir hayat yaşarken zengin ablasından para istemek için onun malikanesine gidiyor. Ve orda kalıyor. Çünkü gittiğinde ablası ve kocasını bir baskınla FBI ajanları alıyor. Polislikte ki bu alma lâfı da çok havalı. Ablasının üç çocuğu var. En büyükleri Sabrina Pemberton, on yedi yaşında gel gitleri olan sinirli ama tatlı ve güzel bir kız, kendini arayan. Chip Pemberton, on üç yaşında, zenginlik ve lüks meraklısı, sığ görünümlü bir ergen. Son numara, Ben Pemberton yedi yaşında patlamaya hazır bir bomba ve tam bir komedi makinası. 


Böylece Mick zorunlu olarak ebeveynleri tutuklanan çocukların başında kalır. Ama kendisi ne kadar yetişkindir o ayrı tartışma konusu. Bir süre sonra uzatmalı yari Jimmy’de (Scott MacArthur) katılır bu ilginç cemaate. O da maço görünümlü ama her bölüm dayak yiyen bir erkek. Ters bu dizide herşey. Alba ise evde yaşayan sevimli, duygusal yardımcı kadın. 


Esas kadın Mick’e gelicek olursak. İlginç ve değişik bir tip. Güzel, fit, sarışın, narin görünümlü. Daha ne olsun? Ama tam bir çılgın. Sınırları yok hiç bir konuda, olumlu da olsa olumsuz da. İşler her zaman doğru yoldan çözülmez ya. Zaten dizi Mick üzerinden, doğru gözüken şeylerin bazen yanlış, yanlış gözüken şeylerin de doğru olduğunu işliyor alttan alta.



tt5638056

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Night Flight (2014) - Ya-gan-bi-haeng

Brotherly (2008) - Kısa Film

Stikk (2007) - Sting - Kısa Film