One Night Only (2014)


One Night Only (2014)

IMDb
MDL


İki farklı yönetmen tarafından yönetilen film iki bağımsız bölümden oluşuyor.

İlk film Night Bug (Yönetmen Kim Tae-Yong) (Gece Böceği): Han Jae, Seul’deki Jongno bölgesindeki barlarda veya internet tanışma siteleri aracılığı ile erkeklerle tanışır ve adamları sarhoş edince kendini erkek arkadaşı olarak tanıtan Hoon ile birlikte onların paralarını çalarlar. Hoon paradan başka bir şeyi önemsemez Han Jae’nun ona karşı olan hislerini görmezden gelir. Bir gün Han Jae aniden Hoon’u öper. Ve işler iyice sarpa sarar.


İkinci Film One Night (Yönetmen Kim-Jho Gwang-Soo) (Bir Gece): Üniversite sınavından çıkan Geun-Ho cep telefonunda kulaklıkla arkadaşıyla konuşup etrafından habersiz yolda yürürken neredeyse bir araba tarafından ezilecekken yaşadığı kasabayı ziyaret eden Seul’den gelen Joon, onu kurtarır. 


Gece ise Geun-Ho üç gay arkadaşıyla gittikleri yaşadıkları küçük yerleşim yerinde yeni açılan dandik gay barda bu adamla tekrar karşılaşır. İşe yaramaz bu barı da gördükten sonra büyük şehir özlemi çeken üç gay arkadaş farklı yollardan da olsa bir şekilde artık Seul’dedirler… Bakalım beklediklediklerini bulabilecekler mi?





Filmi vod sitelerden Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz.




tt5036130

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Night Flight (2014) - Ya-gan-bi-haeng

Brotherly (2008) - Kısa Film

Bouwdorp (2014) - Scrap Wood War